Als u naar de Costa Blanca reist dan zult u kunnen genieten van de voortreffelijke lokale keuken. Op deze pagina bevelen wij u enkele restaurants aan die u kunt bezoeken per e-bike.

Afbeeldingsresultaat voor paella valenciana

Er zijn genoeg redenen om de Costa Blanca te bezoeken. Aan deze Spaanse Costa vindt u mooie stranden, oude vissershavens en historische dorpjes.

Ook een goede reden om een bezoek te brengen aan deze regio is het eten en drinken. Er zijn ontelbare restaurantjes en tapasbars die u graag willen laten proeven van de lokale keuken. Laat u verassen door de delicatessen van deze regio.

We weten dat de fijnproevers onder jullie graag verschillende smaken proberen, dus vroegen we enkele doorgewinterde reizigers waar je het beste traditionele Spaanse eten en drinken aan de Costa Blanca kunt vinden.

Wat hebben we ontdekt? Nou, misschien niet verwonderlijk, we ontdekten dat de Costa Blanca een van de beste plekken ter wereld is om paella uit te proberen. Bijna alle enthousiaste reizigers die we contacteerden hadden het over dit klassieke Spaanse gerecht, en ze gaven ons ook inzicht in de beste restaurants om deze delicatesse te gaan eten. Ze moedigden onze reizigers aan om op zoek te gaan naar restaurants die koken met verse lokale producten, wat zou kunnen betekenen dat je een beetje buiten de reguliere straatjes komt om deze leuke restaurants te bezoeken. “Doe zoals de lokale bevolking dat doet” was het motto van vele reizigers die we contacteerden. Als je veel Spaanse mensen daar ziet eten, dan weet je zeker dat dit een goede plaats is om te gaan eten. Hier volgen enkele aanbevelingen van onze doorgewinterde reizigers die wij hebben gesproken. 

Onze aanbevelingen

Restaurant Sabor: 

Gelegen op een unieke plek in Altea, tegenover de Club Nautico, probeert Restaurante “Sabor” een vernieuwend concept te brengen waar men een aangename, ongedwongen sfeer combineert met een internationale keuken bedacht om vele smaken tevreden te stellen.

Afbeeldingsresultaat voor sabor altea

Avenida del Puerto 22, 03590 Altea

Openingsuren: dinsdag tot zaterdag: 12.00h – 23.00h, Zondag: 12.00h – 22.00h , gesloten op Maandag

Telefoonnummerphone: 96 584 32 74 Boekingen worden alleen telefonisch geaccepteerd.

 

website : www.restaurantesabor.com